Polední menu
18. – 22. března

Pondělí

Pórkový krém | 45
Smažený hermelín s vařenými brambory a tatarskou omáčkou | 145
Kuřecí nudličky na paprice s houskovými knedlíky | 155


Úterý

Čočková polévka s uzeným masem | 45
Karbanátek s bramborovou kaší a kyselou okurkou | 145
Hovězí roštěná s houbovou omáčkou a basmati rýží | 155


Středa

Dýňová polévka s vypraženými semínky | 45
Zapečené noky s treskou, špenátem a smetanou | 145
Vepřová Ljuba s vařenými brambory a tatarskou omáčkou | 155


Čtvrtek

Bramborová polévka s houbami | 45
Aglio olio s kuřecím masem a sýrem Gran Moravia | 145
Vepřové výpečky se špenátem a variací knedlíků | 155


Pátek

Kuřecí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 45
Hovězí maso po námořnicku s basmati rýží | 145
Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, bílé zelí a smažená cibulka | 155

Stálá nabídka

CELOTÝDENNÍ POLEDNÍ NABÍDKA

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, nudlemi a zeleninou | 82
Kulajda se zastřeným vejcem a koprem | 82
Svíčková na smetaně s houskovým knedlíkem, brusinkami a šlehačkou | 245
Pivovarský guláš z hovězího karabáčku s variací knedlíků | 215
Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší | 255
Smažený sýr s hranolky a naše tatarská omáčka | 255
Pomalu pečená hovězí líčka na kořenové zelenině a tmavém pivu s bramborovou kaší | 349
Konfitované kachní stehno s červeným zelím a bramborový knedlík | 325


Objednávky na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz. Větší počet menu objednávejte do 15 hod předcházejícího pracovního dne.

Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.

Informace o alergenech podá personál restaurace.

Využijte možnosti vzít si polední menu i pokrmy z jídelního lístku s sebou.

Rádi Vám vybrané pokrmy zabalíme do hygienické nádoby!