Polední menu
10. – 14. února

Pondělí

Krémová polévka z pečených rajčat s bylinkovými krutony | 49
Medailonky z vepřové kotlety s pepřovou omáčkou a šťouchaným bramborem | 155
Kuřecí prsa na rozmarýnu a citronu, krokety a česnekovým dipem | 155
Salát s kozím sýrem, ořechy a medovým dresinkem | 165


Úterý

Bramboračka | 49
Vepřové maso v mrkvi s rozpekem | 155
Smažené kuřecí řízky v panko strouhance s bramborovou kaší | 165
Penne se sýrovou omáčkou a rukolou | 155


Středa

Kukuřičná polévka s limetkovou zakysanou smetanou | 49
Srbské rizoto s kyselou okurkou a sýrem | 155
Koprová omáčka s hovězím masem a houskovým knedlíkem | 165
Kebabčata se zeleninou, pita chlebem a jogurtovým dipem | 165


Čtvrtek

Drůbeží kaldoun s nudlemi | 49
Bylinkové kousky kuřete s quinoou a ratatouille zeleninou | 155
Vepřová roláda plněná špenátem a sýrem, bramborový knedlík | 155
Cmunda po kaplicku | 155


Pátek

Dýňový krém s praženými semínky | 49
Crispy wrap chicken se zeleninovým salátkem | 155
Kuřecí Cordon bleu s hranolky a tatarkou | 165
Těstovinový salát s tuňákem a vejci | 155


Objednávky na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz. Větší počet menu objednávejte do 15 hod předcházejícího pracovního dne.

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Informace o alergenech podá personál restaurace.

Využijte možnosti vzít si polední menu i pokrmy z jídelního lístku s sebou.

Rádi Vám vybrané pokrmy zabalíme do hygienické nádoby!