Polední menu
20. – 24. ledna

Pondělí

 Frankfurtská polévka | 49
 Chilli con carne, zakysaná smetana a pečivo | 155
 Kuřecí játra na slanině s rýží | 155
 Šopský salát s bylinkovou bagetou | 155


Úterý

 Mrkvový krém se zázvorem | 49
 Bramborový knedlík plněný trhanou kachnou s červeným zelím | 165
 Frikadely se sýrem, grilovanou zeleninou a pečeným bramborem | 155
 Špagety s bazalkovým pestem a mozarellou | 155


Středa

 Dršťková polévka | 49
 Rajská omáčka s plněným paprikovým luskem a houskovým knedlíkem | 165
 Zapečené noky s kuřecím masem a sýrem | 155
 Kuřecí BBQ křídla se salátem Coleslaw
a pita chlebem | 165


Čtvrtek

 Kulajda |49
 Hovězí pečeně na česneku s bramborovým knedlíkem | 165
 Mleté biftečky s chedarem, hořčičnou omáčkou a rýží | 165
 Smažený hermelín s vařeným bramborem, brusinky | 155


Pátek

 Kuřecí vývar s masem a nudlemi | 49
 Pivovarský guláš s houskovým knedlíkem | 155
 Stroganoff z vepřové panenky s rýží | 165
 Hovězí cheeseburger, hranolky | 195


Objednávky na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz. Větší počet menu objednávejte do 15 hod předcházejícího pracovního dne.

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Informace o alergenech podá personál restaurace.

Využijte možnosti vzít si polední menu i pokrmy z jídelního lístku s sebou.

Rádi Vám vybrané pokrmy zabalíme do hygienické nádoby!