Polední menu
6. – 10. února

Pondělí

Hovězí vývar s masem, celestýnskými nudlemi a zeleninou | 35
Špagety aglio olio s kuřecím masem a strouhaným parmazánem | 139
Hovězí guláš s cibulkou a beraním rohem, variace knedlíků | 149
Zeleninový salát s roastbeefem a rozpečenou bylinkovou bagetou | 189


Úterý

Fazolová polévka s klobásou | 35
Pečená kuřecí stehýnka s bylinkovou nádivkou a vařenými brambory | 139
Gnocchi amatriciana s kuřecím masem, slaninou a parmazánem | 149
Burger s trhaným vepřovým masem, smažené hranolky, pikantní majonéza | 189


Středa

Kachní kaldoun se zeleninou a játry | 35
Dalmácké čufty s rajskou omáčkou a vařenými kolínky | 139
Gratinované boloňské lasagne s bešamelem a mozzarellou | 149
Belgický tartar s kapari, cornichons a parmazánem, steakové hranolky | 189


Čtvrtek

Ukrajinský boršč se zakysanou smetanou | 35
Smažený holandský řízek s vařenými brambory a tatarskou omáčkou | 139
Hamburská vepřová kýta na smetaně, houskové knedlíky | 149
Italské krémové risotto s chřestem, vepřovou panenkou a parmazánem | 189


Pátek

Brokolicový krém s muškátem a máslovými krutony | 35
Pečený bůček na tmavém pivu, bramborová lepenice se zelím | 139
Kuřecí roláda s masovou fáší, bramborovou kaší a nakládanou okurkou | 149
Filet ze pstruha lososovitého s pažitkovou omáčkou a mačkanými brambory | 189


Objednávky na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz. Větší počet menu objednávejte do 15 hod předcházejícího pracovního dne.

Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.

Informace o alergenech podá personál restaurace.

Využijte možnosti vzít si polední menu i pokrmy z jídelního lístku s sebou.

Rádi Vám vybrané pokrmy zabalíme do hygienické nádoby!