Polední menu
29. dubna – 3. května

Pondělí

Dýňová polévka | 40
Bůčková roláda, šťouchané brambory, salát z kysaného zelí | 145
Kuřecí na kari (zelenina, shitake, Jidášovo ucho), dušená rýže | 145
Filé ze pstruha, sépiové těstoviny se sušenými rajčátky a česnekem na olivovém oleji | 145


Úterý

Gulášová polévka | 40
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kyselé zelí | 145
Kuřecí řízek, vařené brambory, zeleninový salát | 135
Špagety se zeleninovým boloňským ragú, sýr Gran Moravia | 135


Středa

Statní svátek


Čtvrtek

Zelňačka s klobásou | 40
Čevabčiči, vařené brambory, hořčice, cibule | 145
Vepřový guláš, houskové knedlíky | 145
Cuketové placky, pečená rajčata, dip ze zakysané smetany | 135


Pátek

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 40
Chilli con carne, pečené brambory | 145
Bratislavská vepřová plec, dušená rýže | 135
BBQ kuřecí křídla, zeleninový salát, bagetka | 135


Objednávky na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz. Větší počet menu objednávejte do 15 hod předcházejícího pracovního dne.

Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.

Informace o alergenech podá personál restaurace.

Využijte možnosti vzít si polední menu i pokrmy z jídelního lístku s sebou.

Rádi Vám vybrané pokrmy zabalíme do hygienické nádoby!