Polední menu
25. 4. – 29. 4. 2016

Pondělí

Brokolicový krém s máslovými krutony 22 Kč
Kuřecí nudličky na paprice, dušená rýže 79 Kč
Hovězí pečeně, rajská omáčka, houskový knedlík 89 Kč
Lívance s jahodovým žahourem 55 Kč


Úterý

Hovězí vývar s celestinskými nudlemi 22 Kč
Tortilla s mletými hovězími biftečky, zelenina, česnekový dip 79 Kč
Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík 89 Kč
Jablko v županu s vanilkovou omáčkou a zmrzlinou 55 Kč


Středa

Chřestový krém 22 Kč
Konfitovaný pikantní bůček, dušené zelí, houskový knedlík 79 Kč
Kuřecí stehenní steak, zeleninové ragú, bramboráčky 89 Kč
Losos (100g) na grilu, vařený chřest, holandská omáčka, vařený brambor 120 Kč


Čtvrtek

Kuřecí vývar se zeleninou a kapáním 22 Kč
Boloňské lasagně 79 Kč
Hovězí maso v kapustě, vařený brambor 89 Kč
Smažený kapr, lehký bramborový salát 120 Kč


Pátek

Dršťková polévka 22 Kč
Vepřové rizoto sypané sýrem, kyselá okurka 79 Kč
Hovězí filetovaný rostbíf, chřest, vařený brambor, holandská omáčka 89 Kč
Špagety s krevetami na olivovém oleji s česnekem
a feferonkou 120 Kč

Stálá nabídka

Obědový zeleninový salát 85,-
100 g s pečenými kuřecími kousky nebo
100 g se smaženými kuřecími kousky nebo
100 g s grilovaným lososem

Černická voda s citronem 0,3l Kč 15,-
Černická voda s citronem 0,5l Kč 20,-

Využijte možnosti vzít si MENU s sebou. Zabalíme vám jídlo do hygienické nádoby.

Objednávky většího počtu poledního menu do 15 hodin předcházejícího pracovního dne
na telefonním čísle 377 994 311 nebo emailu recepce@purkmistr.cz.
Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.
INFORMACE O ALERGENECH PODÁ PERSONÁL RESTAURACE.