Na 29.ledna si pro Vás připravíme pivovarskou zabijačku pod vedením šéfkuchaře Petra Šmolíka a řezníka pana Jirky Uldricha.
V areálu pivovaru Vám nabídneme tradiční zabijačkové pochoutky – jaternice, jelítka, škvarky, sádlo, uzená žebra, tlačenku, prdelačku i další dobroty.
Akce začíná v 11:30 h komentovanou ukázkou výroby a zpracování masa i s ochutnávkou. Pro ty, kteří si v sobotu rádi přispí, zopakujeme to samé ještě ve 13:30h.
Pochoutky můžete ochutnat v naší restauraci ve formě zabijačkového menu nebo vám rádi zabalíme pochutiny domů u prodejního stánku umístěného na nádvoří v Purkmistru.
U venkovního i vnitřního výčepu si vychutnáte Echt pivo a na zahřátí budou připraveny naše pivní pálenky.
Těšíme se na Vás.
Váš tým Purkmistr