Polední menu 20. 11. – 24. 11. 2017

Pondělí

Dýňový krém s krutony 29 Kč
Těstoviny se sušenými rajčaty, tyrolskou šunkou a sýrem 94 Kč
Pivovarský guláš s houskovým knedlíkem 103 Kč
Panenka z grilu s pepřovou omáčkou a hranolky 129 Kč

Úterý

Hovězí vývar s masem a kapáním 29 Kč
Kuřecí plátek s dušenou zeleninou a rýží 92 Kč
Vepřový řízek s bramborovým salátem 99 Kč
Pikantní krůtí ragú s fazolemi a sladovým chlebem 129 Kč

Středa

Gulášová polévka 32 Kč
Výpečky s kysaným zelím a bramborovým knedlíkem 94 Kč
Vařené hovězí maso s koprovou omáčkou, zastřeným vejcem
a vařenými brambory 99 Kč
Kuřecí burger se smaženými brambory a česnekovým dipem 129 Kč

Čtvrtek

Slepičí polévka s fritátovými nudlemi 29 Kč
Kuřecí špíz s bylinkovým bulgurem 93 Kč
Pštrosí vejce s bramborovou kaší 99 Kč
Pstruh na modro s bylinkovým máslem a petrželovými brambory 139 Kč

Pátek

Hrachová polévka se smaženým chlebem 29 Kč
Vepřové maso na houbách s jemným chlupatým knedlíkem 94 Kč
Kuřecí curry s jasmínovou rýží 99 Kč
Kančí plec se šípkovou omáčkou a houskovým knedlíkem 139 Kč

Využijte možnosti vzít si MENU s sebou. Zabalíme vám jídlo do hygienické nádoby.
Objednávky většího počtu poledního menu do 15 hodin předcházejícího pracovního dne
na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz.
Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.
INFORMACE O ALERGENECH PODÁ PERSONÁL RESTAURACE.