Polední menu 20. – 24. března 2017

Pondělí

Hrstková polévka   25 Kč
Vepřové maso na česneku se špenátem a bramborovým knedlíkem  89 Kč
Kuřecí roláda se zeleninou a dušenou rýží    99 Kč
Panenka v tortille s pikantním dresinkem a balkánským sýrem   129 Kč

 

Úterý

Drůbeží vývar s masem a nudlemi    25 Kč
Smažené rybí filé s bramborovou kaší a citronem    89 Kč
Vařené hovězí maso s koprovou omáčkou a houskovým knedlíkem    99 Kč
Krůtí prsa v pohankovém rizotu s pečenými paprikami, sušenými rajčaty a sýrem
Gran Moravia     129 Kč

 

Středa

Pórkový krém s krutony     25 Kč
Kotleta s máslovou mrkví a dušenou rýží    89 Kč
Bramborové noky s kuřecím masem, houbami a bazalkou    99 Kč
Kančí plec na černo s karlovarským knedlíkem    29 Kč

 

Čtvrtek

Tomatová polévka s tarhoňou    25 Kč
Sekaná pečeně s bramborovým koláčem a zelným salátem    89 Kč
Hamburská kýta s houskovým knedlíkem    99 Kč
Pečené zeleninové placky s treskou a bulgurem,
dresinkem a pita chlebem    129 Kč

 

Pátek

Hovězí polévka se smaženým hráškem     25 Kč
Dušené krůtí maso s pikantímmi fazolemi,
klobásou a cibulovým chlebem    89 Kč
Vepřový řízek s vídeňským bramborovým salátem    99 Kč
Penne s parmskou šunkou, cherry rajčaty a chilli    129 Kč

 

 

Využijte možnosti vzít si MENU s sebou. Zabalíme vám jídlo do hygienické nádoby.
Objednávky většího počtu poledního menu do 15 hodin předcházejícího pracovního dne
na telefonním čísle 377 994 311 nebo emailu recepce@purkmistr.cz.
Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.
INFORMACE O ALERGENECH PODÁ PERSONÁL RESTAURACE.