Polední menu 20. února – 24. února 2017

Pondělí

Hovězí polévka s nudlemi a masem     25 Kč
Zapečený jaternicový prejt s vařeným bramborem a kysaným zelím   89 Kč
Kuřecí kostky na smetaně s žemlovým knedlíkem     99 Kč
Hovězí steak s pepřovou omáčkou a pečeným bramborem     129 Kč

 

Úterý

Pórkový krém s krutony    25 Kč
Vepřová plec na kmínu s bramborovým knedlíkem     89 Kč
Masové kuličky s rajskou omáčkou a těstovinou     99 Kč
Králičí stehno se švestkovou omáčkou a opečenými škubánky     119 Kč
Tiramisu se strouhanou čokoládou     59 Kč

 

Středa

Slepičí polévka se zeleninou a těstovinami     25 Kč
Kuřecí stehno pečené na medu a chilli s dušenou rýží     89 Kč
Pštrosí vejce s bramborovou kaší a salátem     99 Kč
Roastbeef se salátem s tarhoňou a rozpečenou obilnou plackou     119 Kč

 

Čtvrtek

Zelňačka s klobásou     25 Kč
Čočka na kyselo s klobásou a smaženou cibulkou     89 Kč
Hovězí maso dušené na žampionech s houskovým knedlíkem     99 Kč
Pstruží filet s citronovou omáčkou a bramborovou kaší     129 Kč

 

Pátek

Mexická pikantní polévka     25 Kč
Lasagne s kuřecím masem a špenátem     89 Kč
Vepřový řízek „Ondráš“ se zelným salátem     99 Kč
Telecí kýta s bylinkovou omáčkou a krupicovými noky     129 Kč

 

 

Využijte možnosti vzít si MENU s sebou. Zabalíme vám jídlo do hygienické nádoby.
Objednávky většího počtu poledního menu do 15 hodin předcházejícího pracovního dne
na telefonním čísle 377 994 311 nebo emailu recepce@purkmistr.cz.
Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.
INFORMACE O ALERGENECH PODÁ PERSONÁL RESTAURACE.