Polední menu 19. 02. – 23. 02. 2018

Pondělí

Frankfurtská polévka 32 Kč
Smažené žampiony s vařenými brambory a tatarskou omáčkou 93 Kč
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem 105 Kč
Špagety Aglio Olio s tyrolskou šunkou 119 Kč

Úterý

Hovězí vývar s masem a nudlemi 29 Kč
Těstoviny se sýrovou omáčkou a kuřecím masem 97 Kč
Karbanátky s bramborovou kaší 105 Kč
Škubánky s mákem a máslem 89 Kč

Středa

Květáková polévka 29 Kč
Halušky s uzeným masem a kyselým zelím 95 Kč
Dušené krůtí maso se zeleninou a dušenou rýží 105 Kč
Flank Steak s pepřovou omáčkou a smaženými brambory 149 Kč

Čtvrtek

Kuřecí vývar s masem a kapáním 29 Kč
Sedlácký Gröstl s klobásou a zelným salátem 95 Kč
Kuřecí plátek s tomatovou smetanou a bulgurem 109 Kč
Fish and Chips 135 Kč

Pátek

Bramborová polévka 32 Kč
Vepřové na pivě a medu s červeným zelím a bramborovým knedlíkem 97 Kč
Boloňské lasagne 109 Kč
Salát Caesar s kuřecím masem 119 Kč

 

 

Obědový zeleninový salát s pečenými kuřecími (100g) kousky 85 Kč
Černická voda s citronem 0,3l/0,5l 15 Kč / 20 Kč

 

Využijte možnosti vzít si MENU s sebou. Zabalíme vám jídlo do hygienické nádoby.
Objednávky většího počtu poledního menu do 15 hodin předcházejícího pracovního dne
na telefonním čísle 377 994 312 nebo emailu restaurace@purkmistr.cz.
Platba možná i gastro stravenkami. Změna jídelního lístku vyhrazena.
INFORMACE O ALERGENECH PODÁ PERSONÁL RESTAURACE.